Såhär säger våra kunder om oss.

Är du nyfiken på vad entreprenörer och andra uppdragsgivare som gått våra program tycker? Här är några uttalanden:

"Med stöd av Anna Marias coachingmetodik och genuina engagemang har deltagarna från inkubatorn KLUMP som varit med i ”Advance Your Productivity Program” utvecklat insikter och förmågor som som de direkt haft nytta av i sina verksamheter. Jag ser fram emot fler givande samarbeten med Anna Maria i framtiden".

Anders Lindgren, verksamhetsledare på inkubatorn KLUMP 

“Advance och Anna Maria har varit till stor hjälp för att bli mer effektiv som företagare och entreprenör. Jag ser idag på mig själv med något klarare bild och det till det bättre. Nu är det full gas som gäller och de tveksamheter som tidigare fanns, och till viss del höll mig tillbaka, är numera förvandlat till något som jag ser som en styrka. Att med Anna Marias hjälp kunna lyfta fram den energi som fanns inom mig är oerhört stort! Ett stort tack härifrån.”

Stefan Andersson, grundare Upplevelseburken

“Jag är oerhört tacksam för programmet som varit en rejäl ögonöppnare.      Nu förstår jag varför jag fungerar som jag gör. Utifrån det har jag med effektiva verktyg börjat sätta mål och välja riktning på ett nytt sätt, förtydligat mina styrkor, blivit en bättre chef över mig själv och andra, bl.a. genom att jag använder min tid mer effektivt och har lättare att prioritera saker som tar mig mot målen. Anna Maria är oerhört kompetent och proffsig i sin roll. Hon har på något vis lyckats locka fram en mängd saker inom mig. Jag tror det beror på att hon har djup kunskap om hur vi med entreprenörsegenskaper faktiskt fungerar.  Jag skulle närsomhelst rekommendera henne till andra entreprenörer!”

Fia Sjöström, designer och entreprenör

”Advance coachningsteknik har varit mycket rolig , inspirerande och överraskande. Den har verkligen fått mig att känna mig lugn och självsäker som entreprenör. Arbetet har också öppnat upp ett annat tankesätt hos mig, att anpassa alla arbetssätt efter vad som passar mig bäst. Det har gett mig en massa nya verktyg.”

Sara Rezgui, grundare Cloudberry Catering

“Programmet har hjälp mig att avdramatisera mina “hang-ups”, se saker ur andra synvinklar och en uppsättning otroligt bra verktyg för att ta mig vidare. Anna Maria har gett mig jättemycket tro och hopp om att jag kan bryta gamla mönster och jag känner mig jättetaggad att fortsätta jobba med min utveckling till en bättre och mer effektiv entreprenör. Ny kunskap om hur den kreativa hjärnan fungerar och belöningssystemet har gett många viktiga insikter!”

Catarina Ramstedt, grundare Fröken Casting