Toolbox Friday på Stockholm School of Entrepreneurship!

 

Idag höll vi en workshop på Stockholm School of Entrepreneurship (SSES), med publik från Handels, KTH, Stockholms universitet, Kaospiloterna i Danmark och alumnis. Fokus låg på Entrepreneurial Productivity, och hur man med hjälp av kunskap om hjärnan som plattform kan höja sin effektivitet avsevärt. Vi pratade också om att skifta från Time  till Energy Management, med potentialen att dubbla den egna produktiviteten. Deltagarna fick göra self-assessmenttest och fick tillgång till material för att börja experimentera med det nya verktyget Perform with Ease. Den sena fredagstimmen till trots, var det en mycket engagerad grupp med många intressanta frågeställningar. Tack till alla som var där och gjorde detta till ett mycket inspirerande avslut på veckan!