Bokrelease närmar sig!

Amazon bästsäljaren 2011 får i oktober en uppföljare,  365+1 Ways to Succeed with ADHD. Boken ingår som en del i The ADHD Awareness Project (se nedan).

Anna Maria Lindell är en av medförfattarna till boken och bidrar med strategier för ökad produktivitet riktade till entre- och intraprenörer, samt vuxna med ADHD/ADHD-tendenser.

Advance medverkan i boken utgör ett  steg i arbetet med att sprida och etablera effektiva strategier som hittills bara erbjudits vuxna med ADHD, till denna nya grupp, entre- och intraprenörer. Erfarenheten visar nämligen att många av de styrkor och utmaningar som verktygen är framtagna för att optimera respektive minimera, finns hos den nya målgruppen. Att ta dessa beprövade strategier i bruk innebär en outnyttjad potential för de senare.

 

What exactly is The ADHD Awareness Book Project?

The ADHD Awareness Book Project: 365+1 Ways to Succeed with ADHD will be a professionally edited and published book containing tips, strategies, stories, and techniques on how to succeed with ADHD contributed by ADHD professionals worldwide from a variety of expertise.

The finished product will be available on Amazon.com and other traditional national booksellers, with publication slated for September 2012…just in time for ADHD Awareness Week!