Advisory Board med pionjärer ombord!

Vi välkomnar två av USA:s pionjärer inom entreprenörscoachning till vår Advisory Board, och ser fram emot ett spännande samarbete!

Advance samlar bland annat den 15 år långa amerikanska erfarenheten och expertisen inom professionell coachning och utbildning för entreprenörer och andra kreativa talanger i en Professional Advisory Board.

David Giwerc
20121109-175759.jpg

David Giwerc är grundare och VD för ADD Coach Academy (ADDCA), världens ledande och enda ICF-certifierade ADHD-coaching utbildning.

David är Master Certified Coach (MCC), den högsta certifieringsgraden utfärdad av ICF. Vid sidan av ADDCA, är David en eftertraktad executive coach för entprenörer, CEO’s och företagsledare. I januari 2013 lanserar ADDCA ett program skräddarsytt för entreprenörer och chefer med ADHD.

Tidigare arbetade David inom marknadsföringsområdet på Young & Rubicam, med ansvar för bland annat Champion Products, Inc., Pizza Hut, PepsiCo, Jiffy Lube och AT&T.

David är författare till ”Permission to Proceed, The Keys to Creating a Life of Passion Purpose and Possibility for Adults with ADHD”. Som talare har han fått många utmärkelser och har förekommit i flertalet tidningar, TV- och radiokanaler.

Laurie Dupar

20121109-175948.jpg
Laurie Dupar, utbildningsledare vid ADD Coach Academy, New York (ADDCA), Senior Certified ADHD Coach, arbetar med bl.a. entreprenörer som vill förstå hur deras hjärna fungerar, minimera sina utmaningar och få saker gjorda.

Med hjälp av individuell- och gruppcoachning, som talare och författare hjälper hon sina klienter till ökad produktivitet och lönsamhet genom att använda effektiva strategier som utnyttjar medfödda personliga styrkor.

Laurie är författare till boken Unlock the Secrets to Your Entrepreneurial Brain Style och medförfattare och redaktör till boken 365 Ways to Succeed with ADHD, samt uppföljaren 365+1 Ways to Succeed with ADHD.